Friday, October 3, 2014

Giveaway Pertama SitiSab

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Excited pula bila saya ditag oleh blogger Nyamuk Terbang (nama blogger sebenar ialah Atiqah). Thank you dear :)

Giveaway ini dari SitiSab, seorang blogger yang cantik. Hadiah yang ditawarkan pun best, RM 100 tau!


Syarat entry mudah sahaja:

SYARAT PERTAMA!!!

1. FOLLOW SitiSab's Blog tau!
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke SitiSab's Blog 
(Link kan ke entri "Giveaway Pertama SitiSab")

3. Sila letak TITLE entri dengan "Giveaway Pertama SitiSab" ye.

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

5. Sila TINGGALKAN LINK anda tentang "Giveaway Pertama SitiSab" di ruangan komen entri ini 
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

- Haa.. senang je kan syarat2 yang pertama ni -

SYARAT KEDUA!!!

Anda TIADA BLOG tapi nak jugak join "Giveaway Pertama SitiSab"?

JANGAN RISAU! :)

Sila baca syarat2 untuk warga Facebook pulak ya ^_^

1. Klik like pada Fanpage SitiSab

2. Dekat wall fanpage tu sila POST/UPLOAD picture di atas 
dan copy link di bawah ni

http://www.sitisab.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

Punyalah copy paste je huhu. Siapa yang tidak mempunyai blog pun boleh join, guna Facebook sahaja.


Saya nak tag tiga rakan blogger:

3. Faiz

Join jangan tak join kekeke. Lagi satu entry boleh join (klik sini)



9 comments:

  1. gud luck
    singgh bw dr segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear. done follow Ayu dan good luck juga :D

      Delete
  2. Thanks dear! wish u good luck juga ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome. thank u juga dear anjurkan giveaway :D

      Delete
  3. bihah, kak long join jugak ni! goodluck tau! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck juga. kena rajin komen kat blog Jindrisska jugak lah camne :)

      Delete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete