Friday, October 24, 2014

SEGMEN: Kapas Putih November Bloglist

Sedang-sedang saya blogwalking, saya terbaca segmen dari blog Kapas Putih. Panggil sahaja blogger ini N.

Sambil join, boleh masuk bloglist November tau.


Syarat nak join mudah sahaja. Boleh klik banner atas untuk pergi ke blog tuan penganjur ini.

Terima kasih banyak-banyak blogger N anjurkan segmen bloglist untuk bulan November hehe.

Cepat-cepat join sebelum pukul 2:00 pm, 31 Oktober 2014.



7 comments:

  1. terima kasih sebab join segmen N ni.. Jom jalan-jalan blogwalking. Update senarai peserta :D

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/10/update-segmen-bloglist-bulan-november-d.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen
    singgah dr segmen yang same

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-kapas-putih-november-bloglist.htm

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear. hari tu dah singgah sana. tak sempat komen lagi :)

      Delete
  3. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete