Sunday, September 6, 2015

4 Sebab Ramai Wanita Cantik Menawan Menggunakan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum

Semalam saya dah janji nak share sebab lain kenapa ramai wanita cantik gojes memilih Vitamin C Shaklee. Entry sebelum ini boleh baca di sini: Kenapa Ramai Wanita Cantik Gojes Menggunakan Vitamin C Shaklee

Hari ini saya tambah 4 Sebab Ramai Wanita Cantik Menawan Menggunakan Vitamin C Shaklee

Heee... tajuk pun nak lebih kurang. So, hari ini saya belanja sebab kenapa ramai wanita cantik menawan suka sangat Vitamin C Shaklee ini. Vitamin C Shaklee ni ialah Sustained Release Vita C Plus yang awesome itu :)

1. Satu tablet Vitamin C Shaklee ini adalah bersamaan dengan 7 setengah biji oren

Adakah kita sanggup ambil 7 setengah biji oren setiap hari? Hmmm... kalau 7 biji strawberri atau blueberry boleh kot. Sebab comel kecik comel lote gitu kan? Hihihi

Vitamin C Shaklee


2. Vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan Vitamin C dengan lebih baik

Ini juga salah satu keistimewaan Vitamin C Shaklee berbanding Vitamin C di pasaran yang lain. Sama jugak dengan sistem "sustained release" di mana setiap 1 jam, 100 mg akan dilepaskan perlahan-lahan di dalam badan bagi membolehkan vitamin c sentiasa berada di dalam badan kita. Keistimewaan ini yang menyebabkan ramai wanita cantik sangat menggemari Vitamin C Shaklee ini ;)


Apa yang kita ambil mestilah kita nak ia diserap oleh badan bukan? Bila ada bioflavonoid, kita pun tahu yang Vitamin C yang kita ambil ini diserap dengan lebih baik berbanding vitamin C yang tidak mempunya bioflavonoid.

3. Ia sangat bagus untuk mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif

Saya pasti ada di antara kita yang pernah mengalami muka cepat merah dan kegatalan selepas terdedah dengan debu, habuk dan cahaya matahari. Rasa kulit macam terbakar dan sun burn pulak tu... oh no!!!

Memang tak dinafikan Malaysia negara yang panas dan cuaca sangat tak menentu. Tiap-tiap hari pun mesti ada pencemaran debu, udara yang buatkan kulit sangat sensitif dan jika dibiarkan, sangat mudah menggelupas dan kering.

Vitamin C Shaklee ini memang bagus untuk skin yang sensitif dan sangat sensitif pun boleh. Vitamin C Shaklee membantu pertambahan kolagen dalam kulit, melegakan dan meredakan masalah kulit kemerah-merahan akibat salah pencuci muka atau produk kosmetik yang digunakan, terdedah kepada cahaya matahari buat jangka masa yang panjang, debu daripada asap kereta dan juga. Ada dos bersesuian yang akan saya suggestkan kepada anda yang membuat pembelian vitamin C Shaklee ini daripada saya ;)

Testimoni Set Cantik Shaklee

Testimoni Set Cantik Shaklee wanita cantik dalam gambar ini berjaya menghilangkan parut chicken pox dalam masa seminggu. Licin betul kulit beliau bukan? Tak perlu gunakan apps 360 nak buat muka nampak flawless dan filter bagai. Apa yang diambilnya selain Vitamin C? Memang wanita ini menggunakan Vitamin C secara konsisten dan dos yang sesuai untuk nak dapatkan kesan yang lebih cepat untuk dapatkan #shakleeeffect seperti ini. Amazing bukan? Saya akan share next entry pulak ye. Tak sabar nak share ni hihihi

4. Harga Vitamin C Shaklee ini sangatlah menjimatkan, berpatutan dan affordable. Semua orang mampu memilikinya

Kalau saya beritahu harganya, pasti anda terperanjat hihihi...

Harganya memang mampu milik. Bukan RM 200, bukan RM 175, bukan RM 150 pun tidak. Tidak jugak :)

Cuma RM 92.50 tidak termasuk pos.

Murah sangat bukan? Selain itu, ia tahan 6 bulan. 6 bulan itu sangat lama ye. Kalau yang nak kesan cepat, boleh mengambil lebih dari 1 biji sehari. Tiada masalah.

Bagi anda yang nak saya bantu anda dapat semua kesan hebat daripada Vitamin C Shaklee ini, jangan segan-segan mesej dan PM saya okeh?

I'm more than willing to help you

Saya ada tips dan rahsia nak share dengan mereka yang membuat pembelian produk Shaklee daripada saya yer hihi.

Hubungi saya,

Nabihah Yunus
Shaklee ID: 893006
SMS/Whatsapp/Telegram: 012-3620750


0 comments:

Post a Comment