Thursday, November 20, 2014

Perbezaan Vitamin E Shaklee

Vitamin E antara vitamin yang popular dalam mana-mana produk kecantikan di pasaran sekarang. Ia mampu menghilangkan bekas parut seperti jerawat, demam campak dan parut luka akibat melecur jika disapukan secara konsisten.

Kalau kita pergi ke farmasi contohnya Watson atau Guardian, banyak produk vitamin E sama ada dalam bentuk softgel untuk dimakan atau krim muka yang ditambah dengan vitamin E.

Hari ini saya ingin berkongsi tentang vitamin E yang dimakan daripada Shaklee dan apa yang membuatkan ia berbeza daripada vitamin jenama lain.


Apa yang membezakan Vitamin E Shaklee ini lain dari yang lain?Vitamin E Shaklee mempunyai ekstrak biji anggur yang sangat digalakkan untuk mereka yang mementingkan kecantikan. Ia turut membuatkan kulit kelihatan lebih muda.

Vitamin E ini juga merupakan anti oksida yang penting untuk melawan radikal bebas dari memusnahkan sel. Antara fungsi lain vitamin E termasuklah membantu merawat dan mencerahkan kesan parut serta membantu dalam penyerapan oksigen.

Dan kelebihan lain ialah vitamin E ini semestinya vitamin E Shaklee ialah vitamin semulajadi dan bukan vitamin sintetik. Produk vitamin semulajadi kebiasaannya mempunyai label d-alpha tocopherol.

Harga vitamin E ini mampu milik iaitu hanya RM 149 dan tahan selama 4 bulan. Kalau kira matematik pun, sebulan kita hanya perlu membayar sebanyak RM 37.25. Berbaloi sangat bukan?

Hubungi saya, wakil Shaklee anda:

Nabihah Yunus
Shaklee ID: 893006
SMS: 012-3620750
Email: nabihah_yunus@yahoo.com

1 comments: