Sunday, September 7, 2014

Meal Shakes: Pilihan Sarapan Berkhasiat

Bulan ini ada promosi Meal Shakes serta kolagen. Meal Shakes merupakan pilihan sumber protein daripada Shaklee selain ESP serta Cinch Shake Mix. Meal Shakes boleh diminum sebagai pilihan sarapan berkhasiat dan lazat. Ia mengenyangkan kerana unsur protein di dalamnya.

makanan segera sihat


Meal Shakes yang Menjadi Pilihan Ibu Bapa


Kanak-kanak dan orang dewasa boleh menggunakan sebagai pilihan supplement yang baik. Cuma dibancuh bersama air kosong (yang sejuk, dikhuatiri air panas atau air masak merosakkan zat-zat yang ada di dalam supplement ini).

Saya juga ingin berkongsi kelebihan dan kebaikan yang kita semua boleh dapati daripada Meal Shakes.

Manfaat Utama Meal Shakes

1) Nutrisi lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

2) Membekal nutrisi kepada sel tubuh - Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.

3) Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan magnesium dan kalsium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

4) Anti-oksida - Mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

5) Mengembalikan seri wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.

6) Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

7) Kelazatan rasanya - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

Nak lagi best, bulan ini Shaklee menawarkan setiap pembelian 3 tin Meal Shakes, percuma 1 tin.

Beli 3 tin, dapat 4 tin!
Beli 6 tin, dapat 8 tin!

Grab the offer quickly.

Setiap pembelian daripada saya, saya akan guide anda dengan sebaik mungkin.

Hubungi,

Nabihah (SMS 012-3620750)

0 comments:

Post a Comment