Friday, November 1, 2013

Promosi Vivix

Assalamualaikum,

Bulan November ini, promosi adalah Vivix. Percaya atau tidak, tahun ini kali kedua promosi Vivix. Mula-mula saya pun tidak percaya, tetapi ini betul-betul berlaku. Haha. Ayat saya pun dah agak berterabur. Back to the point, mungkin bagi sesiapa yang tidak tahu, kebanyakan stok di headquarter Shaklee dah sold out. Ini menunjukkan penangan Shaklee, apa yang telah berlaku seperti satu fenomena yang luar biasa. Juga menunjukkan betapa penduduk Malaysia pentingkan penjagaan kesihatan yang bermula dari dalam, bukan luaran sahaja semata-mata.

Produk yang mendapat promosi bulan November ini memang bagus bagi setiap individu yang menjaga tubuh badan mereka. Bak kata pepatah omputih, an apple a day keeps the doctor away. Kalau Vivix ini lain sedikit, a teaspoon of Vivix a day, keeps the doctor away. Ok tidak macam tu? Hihi.Saya juga nak berkongsi beberapa kebaikan Vivix yang umum seperti:

- Memperbaiki DNA Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya kesan daripada radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan berlaku secara cepat

- Memperbaiki tenaga sel Semakin tubuh terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix bertindak menguatkan sel tubuh

- Membantu meningkatkan sel otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi Semakin tubuh meningkat usia, sendi yang semakin lemah menyebabkan kesakitan di banyak bahagian badan. Oleh itu, penting untuk kita mengamalkan air sirap Shaklee ini supaya badan bertindak seperti ketika muda


  


Golongan yang sesuai mengamalkan Vivix dalam diet harian mereka:

1. Pesakit diabetes
2. Artitris (di mana darah lambat mengalir kerana lemak tersangkut di salur darah yang besar)
3. Pesakit gout
4. Pesakit kanser yang menjalani kimoterapi
5. Rabun mata (perlukan antioksida yang tinggi)
6. Golongan yang mementingkan kesihatan badan yang maksimum)
7. Atlet atau yang aktif bersukan
8. Anti-penuaan

Oh ya, Vivix ini amat sesuai juga jika kita jenis yang tidak gemar makan vitamin secara kuantiti yang banyak dalam satu masa. Tak perlu pening kepala, consume sahaja Vivix, senang kan? Itu pun sudah cukup untuk keperluan kesihatan dan kecantikan. Jika anda nak tahu, Ayu Raudhah pun menggemari Vivix. Tengok sahaja kulit wajah beliau, berseri-seri. Khasiat Vivix ini sudah tentu tidak dapat dinafikan.


Ini salah satu daripada testimoni Vivix. Beliau merupakan bekas pesakit kanser dan juga wartawan NTV7. Kini, sudah pulih sepenuhnya setelah menggubakan sirap merah ini. 

Apa-apa yang baik semuanya perlu disertai dengan doa dan usaha tawakal kepada Allah jua. Dalam post yang lain, saya akan berkongsi dengan anda apa yang akan anda dapat dengan menggunakan pati ramuan ajaib dari Shaklee ini. Of course, nama pun promosi kan, beli lagi banyak lagi untung. Hihi.

Percayalah, Shaklee adalah jenama terunggul dalam pembuatan produk yang bermutu tinggi.

Terima kasih daun keladi, jika diizinkan jumpa lagi. 

Untuk sebarang konsultasi, hubungi:
Nur Nabihah Yunus
SMS: 012-3620750
Emel: nny211190@gmail.com
Fb: Beauty.Health.Organic Supplement
0 comments:

Post a Comment