Thursday, July 3, 2014

Beli Vivix dengan Harga Murah

Promosi bulan Julai ini ialah VIVIX! Promosi apa pula? Seperti biasa setiap bulan Shaklee beri peluang, setiap pembelian yang ke-6 akan percuma 1 lagi. Kira hadiah dan penghargaan dari Shaklee.

Apakah sebenarnya Vivix itu?

Ia adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap selular. Fakta menarik: Di Amerika Syarikat sahaja, sebanyak 1 juta botol Vivix telah dijual. 1 juta? Bukti yang Vivix memang dipercayai, mungkin mereka berkongsi kebaikan dan kelebihan Vivix bersama sanak-saudara dan rakan-rakan mereka :D.

Kelebihan Vivix
Manfaat Vivix secara umumRamuan Semulajadi Vivix

Ramuan semulajadi Vivix inilah yang menyebabkan Vivix begitu istimewa sekali. Antaranya:

1. Muscadine Grape

Anggur ini adalah satu-satunya anggur di alam semulajadi yang mempunyai lebih satu kromosom. Ahli sains percaya ini menyebabkan profil polyphenolnya kukuh dan berpotensi memanfaatkan kesihatan. Ia mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phytonutrient yang tidak dijumpai di dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.

2. Purple Carrot

Sumber terbaik vitamin A, dan mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins iaitu antioksidan yang mustajab. Ia juga mempamerkan kesan pada salur darah, platelet dan lipoprotein yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit jantung.

3. Elderberry

Elderberry berkesan dalam mengubati simptom flu, terutamanya influenza B. Ia mempunyai flavonoids yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat dan dengan itu, mengukuhkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria. Elderberry juga kaya dengan anthocyanin, antioksidan, vitamin A, B dan C dan nutrien seperti amino asid, karotenoid dan tannin. Ia mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok dan sakit jantung, memperbaiki stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.

4. Polygonum Cuspidatum

Mampu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Berbalik kepada tajuk entry hihi. Harga retail Vivix ialah RM 475. Jika anda mendaftar ahli di bawah saya, pengedar sah Shaklee anda, anda boleh mendapatkan harga Vivix dengan jauh lebih murah. Vivix ini harga nampak sahaja mahal, tetapi tahan lama. Kualiti memang no question, the best in the market hihi.Sehari cuma satu sudu sahaja.

Bulan ini promosi VIVIX. Jom mandi dengan tonik anti penuaan ini! ;)

Hubungi saya untuk sebarang maklumat dan pertanyaan. Berminat untuk mengetahui apa yang anda boleh dapat jika minum Vivix? Saya sudi membantu kerana konsultansi percuma diberikan.

Nabihah Yunus
SID 893006
SMS 012-3620750
Email nabihah_yunus@yahoo.com


0 comments:

Post a Comment